Ga naar de inhoud

Gordijnen aansturen met APP

Gemotoriseerde gordijnen moeten eenvoudig te installeren zijn met elektrische rails, afstandsbediening via Alexa, Google Home of Homekit met automatische opening.

Er gaat niets boven het gemak, het comfort en de sfeer die een gemotoriseerd elektrisch gordijn bij u thuis brengt. Maar met zoveel beschikbare opties kan het lastig zijn om de juiste oplossing voor uw huis te vinden.

Geniet van ultiem comfort en gemoedsrust terwijl u uw gordijnen handsfree bedient. Open en sluit eenvoudig uw gordijnen met een enkele druk op uw afstandsbediening of een snelle spraakopdracht voor Alexa.

En het beste is dat u een timer kunt instellen om uw gordijnen elke ochtend en avond automatisch te openen en te sluiten.

Hieronder delen we onze onbevooroordeelde en diepgaande beoordeling van de best gemotoriseerde lakens die momenteel beschikbaar zijn.

Het elektrisch gordijn is niet alleen elegant, maar heeft alle functies die nodig zijn voor een vlekkeloze en soepele werking.

Een groot voordeel van elektrische gordijnen is het gemak dat ze bieden. En Quoya heeft alle functies toegevoegd die nodig zijn voor ultiem gemak en comfort.

Of uw ramen nu breed, klein, smal of hoog zijn, u bent gesorteerd. De rails van Quoya zijn aanpasbaar aan elk raamformaat tot een breedte van 3,2 meter.

Installatie

Ook hun installatie is een fluitje van een cent. Alle accessoires die nodig zijn voor de installatie zijn inbegrepen in het pakket. En je hebt niet per se een professional nodig om te helpen bij de installatie. U kunt het gemakkelijk zelf doen in minder dan een uur. Om het proces nog gemakkelijker te maken, heeft de fabrikant een duidelijke en gedetailleerde stapsgewijze installatievideo toegevoegd.

Bovendien is de installatie veelzijdig en werkt het zowel met zij-aan-zij als hart-aan-zij open systemen. U kunt het systeem aanpassen om van links, rechts of in het midden te trekken. Het pakket bevat ook wand- en plafondbeugels.

Kenmerken

Een ander ding dat dit gemotoriseerde gordijn onderscheidt van de rest, zijn de talrijke slimme functies. U kunt uw gordijnen bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of via de telefoon-app.

De elektrische gordijnen hebben ook aanraakbeweging. Ze worden automatisch geopend of gesloten wanneer ze pogingen detecteren om ze met uw handen te openen of te sluiten.

Lees meer Slide