Ga naar de inhoud
App mogelijkheden

Restaurant App

Alles over een Restaurant App

De restaurant app zorgt voor een optimaal contact met jouw gasten en een frequenter bezoek aan jouw restaurant. Ze reserveren of bestellen direct via de app. Informeer hen over de menu´s, kooklessen en proeverijen.

Restaurant App

De restaurant app zorgt ervoor dat je optimaal in contact staat met je gasten. Voor ieder restaurant is dit zeer belangrijk en een enorme uitdaging. Met je eigen app maak je dat contact intensiever, frequenter en daardoor ontstaat een betere klantenbinding.
Het resultaat: je gast vaker in jouw restaurant en dit houdt meer omzet in.

Jouw gasten reserveren hun tafel direct via de app, zodat ze verzekerd zijn van een heerlijke lunch of diner. Ook de route naar jouw restaurant is snel en duidelijk gepland. Een andere mogelijkheid is het bestellen van eten en het laten thuis bezorgen. Met het update-abonnement toon je de wisselende maandmenu’s en door hierbij gerichte acties in te zetten ga je gasten vaker terugzien.

Welke informatie zet je in een restaurant app?

• Wisselende maandmenu´s
• Thema-avonden
• Kookworkshops
• Sfeerimpressies aan de hand van foto’s en video’s
• Proeverijen
• Online klantenkaart voor op de smartphone

Online klantenkaart op de smartphone van je gasten

Met de klantenkaart in de app sparen gasten voor leuke cadeaus en/of aantrekkelijke kortingen. Losse pasjes of spaarkaarten zijn niet meer nodig. Jij als restauranteigenaar krijgt met deze klantenkaart een duidelijk overzicht van bezoeken en bestedingen per gast.

Stuur je gasten een bericht wanneer ze in de buurt zijn

Met de unieke pushnotificatie in combinatie met de GPS-technologie stuur je jouw gasten een bericht wanneer ze in de buurt zijn van jouw restaurant. Ze worden aan jouw restaurant herinnerd en door ze persoonlijk te benaderen, motiveer je ze om daadwerkelijk te komen eten. Ze voelen zich meer dan welkom.

Met onder andere deze functionaliteiten en meer blijft jouw restaurant onder de aandacht van jouw gasten.

Wij nemen graag contact met je op voor jouw Restaurant App

App Projecten
233
App downloads
420 K
Klanten
134

Apps voor iedereen

Voor iedere organisatie is het nu mogelijk om zijn eigen App te hebben. Ook voor organisaties met kleine budgetten heeft Appzmaker een passende oplossing. Met onze inzet en kennis zorgen we voor de optimale balans tussen technologie en budget. Appzmaker is uniek in de Benelux, we overtuigen je graag persoonlijk.

Ontwerp

Techniek

Ondersteuning

Hulp nodig met jouw app

Laten we samenwerken