Ga naar de inhoud
App mogelijkheden

Toeristen APP

Alles over een toeristen app

Geef de gasten een complete indruk van jouw stad, regio of provincie. De toeristen app bevat fietsroutes, wandelroutes of zelfs een speurtocht. Ook perfect voor evenementen en speciale events in jouw regio. De apps van Appzmaker zijn het perfecte visitekaartje voor jouw stad, regio of provincie.

Toeristen App


De toeristen app is de beste manier om bezoekers in je stad, regio of provincie een compleet overzicht te geven van alle bezienswaardigheden, activiteiten, restaurants, overnachtingsmogelijkheden en mooie plaatsen. De toerist kan niet zonder de toeristen app en de lokale ondernemers doen graag mee om hun bedrijf te promoten.

Fietsers en wandelaars hebben complete fietsroutes en wandelroutes tot hun beschikking in de app. In een oogopslag zien ze hoe lang de route is en daarnaast worden de bezienswaardigheden getoond op de kaart. Wanneer ze onderweg zin hebben in een drankje of een hapje kiezen ze een van de restaurants of eetcafés die zijn weergegeven. Voor het verblijf hebben ze de app al geraadpleegd voor hotels en lokale activiteiten die plaatsvinden in de periode die ze verblijven in jouw stad of regio. De volledige recreatie verwerkt in een app.

Speurtocht met GPS

Heel leuk is de speurtocht of puzzeltocht waarbij de toerist echt alle plaatsen moet aandoen om de juiste informatie in de app te kunnen lezen en benutten. Er wordt gebruik gemaakt van het GPS trackingsysteem. Op een interactieve manier zien toeristen alle bezienswaardigheden die jouw gemeente rijk is.

Mogelijkheden voor jouw toeristen app:

  • Interactieve routeplanners
  • Aanbiedingen en openingstijden
  • Communiceer direct bij calamiteiten
  • Nieuws en achtergronden
  • Foto´s en filmpjes

 

Het smartphonegebruik blijft groeien en bezoekers en gasten verwachten een app wanneer ze je stad, regio of provincie bezoeken. Alle informatie op gebied van recreatie en toerisme zijn in de app verwerkt in de huisstijl van de stad, de regio of provincie. Toeristen hebben een compleet en overzichtelijk beeld met de toerisme app.

Als gemeente of regio toe aan de Toeristen App? Laat hier je gegevens achter.
toeristen app

App Projecten
233
App downloads
420 K
Klanten
134

Apps voor iedereen

Voor iedere organisatie is het nu mogelijk om zijn eigen App te hebben. Ook voor organisaties met kleine budgetten heeft Appzmaker een passende oplossing. Met onze inzet en kennis zorgen we voor de optimale balans tussen technologie en budget. Appzmaker is uniek in de Benelux, we overtuigen je graag persoonlijk.

Ontwerp

Techniek

Ondersteuning

Hulp nodig met jouw app

Laten we samenwerken