Ga naar de inhoud

Waarom ook jij zakelijk glasvezel wilt

Ben je ook zo klaar met langzaam internet? Moet je altijd lang wachten totdat je film gedownload is of blijf je maar kijken naar een haperend beeldscherm? Kun je niet efficiënt thuiswerken omdat het internet slecht is? Dat is vervelend natuurlijk, maar toch kun je het gemakkelijk verhelpen: zakelijk glasvezel internet gebruiken is daar een van. Dit biedt namelijk veel voordelen. Welke dat zijn, lees je hieronder. 

Up- en downloaden

Upload je vaak foto’s op Facebook? Of mail je vaak grote bestanden naar je collega’s? Dan is zakelijk glasvezel zeker een uitkomst voor jou. Dit beschikt namelijk over een supersnel up- en downloadsnelheid. Je hoeft dus niet lang te wachten totdat je grote Word-documenten zijn geüpload, want dit is in een oogwenk gedaan. Ook zijn films, series en muziek binnen mum van tijd gedownload. Dit scheelt jou dus veel tijd en gedoe. 

Stabiele verbinding

Een van de belangrijkste en bekendste voordelen van zakelijk glasvezel is dat het het een heel stabiele en betrouwbare internetverbinding aanbiedt. Een glasvezelverbinding wordt namelijk niet onderbroken door externe factoren, zoals het internetgedrag van buren of de afstand tot de wijkcentrale, maar is echt specifiek voor jouw woning. Ook maakt het niet uit hoeveel internet er wordt gebruikt thuis: het wordt namelijk gelijkmatig over iedereen verdeeld, waardoor iedereen dezelfde goede kwaliteit heeft.

Hoogste internetsnelheid

Denk je dat jouw 5G megasnel is? Dan heb je zakelijk glasvezel nog nooit gebruikt. Dat beschikt namelijk over de hoogst mogelijke internetsnelheid. Heb je even geen zin meer om te werken of wil je in je pauze even lekker een korte serie kijken? Dan zie je alles haarfijn en super scherp op het beeld; geen detail valt te missen. Ondertussen kun je gewoon doorgaan met bestanden sturen, want dat kan namelijk allemaal tegelijkertijd zonder dat de kwaliteit minder wordt!

Ook enthousiast geworden over zakelijk glasvezel? Klik hier voor meer nuttige informatie en vraag extra info aan!