Ga naar de inhoud
App mogelijkheden

Wellness App

Alles over een Wellness App

Jouw gasten vaker terugzien in jouw wellness center en steeds meer bezoekers ontvangen op de rustigere dagen? Gebruik de wellness app voor optimaal contact en nog meer binding met je gasten.

Wellness App

Het liefst zie je de gasten van jouw wellnesscentrum maandelijks of zelfs wekelijks terugkeren voor een uitgebreide en ontspannende saunadag. Door gebruik te maken van de wellness app zorg je voor een frequenter en intensiever contact met jouw gasten. Ze reserveren eenvoudig via de app, zien de laatste acties en aanbiedingen en nieuwe klanten proeven alvast de sfeer via de fotogalerij. Met deze app voor sauna en spa bereik je een groot publiek op hun smartphone die ze tientallen keren per dag gebruiken. Het gebruik van de smartphone blijft alleen maar groeien dus je hebt steeds vaker en sneller de aandacht.

Functionaliteiten in jouw wellness app:

  • Doe aanbiedingen
  • Verhoog bezoek op stille dagen
  • Informeer over openingstijden
  • Integreer social media zoals Facebook en Twitter
  • Geef gasten een unieke klantenkaart

Klantenkaart

Trouwe en vaste bezoekers van jouw sauna of spa mogen beloond worden. Dit doe je met een eigen klantenkaart die geïntegreerd is in de app. Bij ieder bezoek bouwt een gast een spaarsaldo op waar aantrekkelijke aanbiedingen aan verbonden zijn. Losse pasjes zijn niet meer nodig, met een druk op de knop is het nieuwe saldo te zien in de app. Jouw gasten bepalen zelf wanneer en waarvoor ze het spaarsaldo gebruiken. Als eigenaar ben je altijd op de hoogte.

De voordelen van jouw eigen wellness app:

  • Klanten met één klik direct een reservering laten maken via de app
  • Jouw klanten uitnodigen voor speciale events of activiteiten
  • Jouw beste klanten belonen via speciale loyaliteitsprogramma’s
  • Producten verkopen via de app (eventueel in combinatie met jouw webshop)
  • Jouw klanten jouw wellnesscentrum laten promoten via berichten

Wij nemen graag contact met je op voor jouw Wellness App.

App Projecten
233
App downloads
420 K
Klanten
134

Apps voor iedereen

Voor iedere organisatie is het nu mogelijk om zijn eigen App te hebben. Ook voor organisaties met kleine budgetten heeft Appzmaker een passende oplossing. Met onze inzet en kennis zorgen we voor de optimale balans tussen technologie en budget. Appzmaker is uniek in de Benelux, we overtuigen je graag persoonlijk.

Ontwerp

Techniek

Ondersteuning

Hulp nodig met jouw app

Laten we samenwerken