Ga naar de inhoud
Succes!

Stappenplan tot een succesvolle App

Het Design

Het Design van uw App geeft het gevoel en uitstraling die u met uw App wenst te bereiken. Dit komt het meest tot uitdrukking op de Home page van de App en de belangrijkste ondersteunende pagina’s. Het is belangrijk dat deze pagina’s de image van uw bedrijf ondersteunen. Alle onderdelen van deze pagina’s worden zorgvuldig ontworpen voor u.

De Basis : Uw bestaande website en andere aangeleverde materialen staan aan de basis van deze pagina’s. Door een optimale afstemming gebruiken we de beschikbare foto’s, logo’s en teksten om de pagina’s te voorzien van de gewenste content.

Art Work : Indien gewenst of noodzakelijk kunnen we in overleg speciale designs laten maken. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg met u. Onze Designers beschikken over jarenlange ervaring met het ontwerpen van grafische designs voor online media.

De Content

De content is de waarde van de App voor de gebruikers. Het is dus zeer belangrijk om hier goed over na te denken. Wij ondersteunen u uiteraard met onze ervaring en kennis op dit vlak.

Uw presentatie : Op de belangrijkste pagina’s presenteren we de belangrijkste content en diensten die u via de App aanbiedt aan uw klanten. Dit is het nuttige deel van uw App.

Het mag ook leiuk zijn : Naast nuttig mag of misschien zelfs moet uw App ook leuk zijn voor de klanten. We hebben daarvoor een groot aantal additionele functionaliteiten waardoor de klant uw App ook gaat gebruiken wanneer ze even niet uw diensten nodig hebben. Zo blijft de klant wel altijd geconfronteerd worden met uw naam en image.

Activeren van uw App

Nadat we gezamenlijk de App helemaal hebben ontwikkelt gaan we deze plaatsen in de diverse App stores, zodat ongeacht het type telefoon van uw klanten zij uw App altijd kunnen gebruiken.

 

Ontwikkel Accounts : Om uw App in de diverse Stores te plaatsen is een ontwikkel account nodig. Deze jaarlijkse kosten worden door Appzmaker gedragen en zitten in de abonnementsprijs opgenomen. Pas wanneer de App live is in een van de stores gaat het abonnement in.

 

Updates : Wanneer we in een latere fase een update maken van uw App dan zorgen wij ook weer dat de nieuwe versie van uw App zonder meerkosten weer wordt geplaatst in de diverse Stores.

Promotie van uw App

Wanneer uw App in de diverse stores staat kunt u deze onder de aandacht brengen van uw klanten en prospects. Wij kunnen u hierin adviseren en ondersteunen. Appzmaker heeft zelfs de mogelijkheid om dit geheel voor u te verzorgen inclusief speciale online marketing activiteiten.

* Affilliate marketing is een perfecte manier om uw app bij een breedt publiek onder de aandacht te brengen. Het internet promoot als het ware uw app voor u.

* Ook Social Media is perfect in te zetten voor de promotie van uw app. Hierdoor weten uw klanten dat u een app in gebruik heeft, maar ook een hoop nieuwe mensen vinden op deze manier de weg naar uw organisatie of bedrijf.

Gebruik van de App

Appzmaker ondersteunt u ook in het gebruik van de App. Uiteraard krijgt u toegang tot het platform waarmee u de App volledig zelf kunt bedienen. Maar mocht u geen tijd hebben of dit om andere redenen willen uitbesteden dan maken wij gezamenlijk met u een plan hoe we samen met u uw App optimaal kunnen inzetten door middel van bevoorbeeld het gebruik van push notificatie berichten naar de gebruikers.

* Samen met u maken we een plan van aanpak. Hoe wordt de app ingezet en welke acties moeten ondernomen worden om uw app succesvol te maken. Wij zetten onze ervaring en kennis in voor uw organisatie. We zijn echt een partner voor uw bedrijf.

* U kent uw markt en uw business wij beheersen de techniek en moderne communicatie methodieken. Wanneer we samenwerken kunnen er hele mooie dingen gebeuren. Wij zijn er klaar voor. U ook?

 

Hulp nodig?

Laten we samenwerken