Ga naar de inhoud
App mogelijkheden

Online Agenda App

Alles over een Online Agenda App

Met de online agenda app maken jouw klanten zelf afspraken in de agenda. Deze toont direct wanneer er beschikbaarheid is om de afspraak in te plannen. Het bespaart jou tijd en is zeer klantvriendelijk.

Online Agenda App

Via het afsprakensysteem in de Online Agenda App maken jouw klanten zelf hun afspraken. Ze zien direct wanneer er beschikbaarheid is en plannen eenvoudig online hun afspraak in. De online afspraken oplossing werkt met app op smartphone en tablet. Deze kan ook geïntegreerd worden in jouw website en/of op jouw Facebookpagina. Kortom: waar jouw klant ook is en welke device hij of zij voor handen heeft, een afspraak is zo gepland en dat 24 uur per dag.

De voordelen van de Online Agenda App:

  • Meer afspraken door verhoging bereikbaarheid (24/7)
  • Open plekken in de agenda onder de aandacht brengen via social media
  • Loyaliteit van de klant verhogen
  • Extra verkoop en bereik via social media
  • Minder “vergeten afspraken” met afspraakreminders
  • Overal bereikbaar via jouw persoonlijke App

Onderzoek heeft uitgewezen dat consumenten hun afspraak bij voorkeur boeken na werktijd; ‘s avonds of in het weekend. Maar jouw bedrijf is dan gesloten, hoe kun je deze klanten dan toch bedienen? Met de online reserveringstool boekennieuwe en bestaande klanten toch gelijk een afspraak in, eenvoudig via jouw website.
Uniek in zijn soort is de gepersonaliseerde app die wij voor jouw bedrijf bouwen. Zo plant jouw klant binnen een paar seconden een afspraak bij jou, zelfs in een restaurant, op het strand of op de fiets.

Jouw website als extra verkoopkanaal

Jouw website is jouw visitekaartje als men online op zoek gaat. Uiteraard wil je dat een geïnteresseerde direct klant wordt. Met de online agenda kan hij of zij op jouw site een afspraak inplannen wanneer het uitkomt. Dus ook buiten de openingstijden en in het weekend. Je loopt geen klant meer mis!
Resultaat: meer nieuwe klanten, meer afspraken voor jouw bedrijf en je website levert geld op.
Wil jij ook meer online afspraken en nieuwe klanten, probeer dan nu de online agenda gratis uit.

App Projecten
233
App downloads
420 K
Klanten
134

Apps voor iedereen

Voor iedere organisatie is het nu mogelijk om zijn eigen App te hebben. Ook voor organisaties met kleine budgetten heeft Appzmaker een passende oplossing. Met onze inzet en kennis zorgen we voor de optimale balans tussen technologie en budget. Appzmaker is uniek in de Benelux, we overtuigen je graag persoonlijk.

Ontwerp

Techniek

Ondersteuning

Hulp nodig met jouw app

Laten we samenwerken