Ga naar de inhoud
App mogelijkheden

Evenementen App

Alles over een Evenementen App

De evenementen app is het communicatiemedium voor jouw congres of evenement. Alle sprekers, het programma, plattegronden en routes zijn hierin verwerkt. De interactie met de bezoekers is optimaal tijdens het event. Met de evenementen app geef je jouw congres of evenement een extra dimensie.

Evenementen App

Ieder evenement wordt een succes met een congres of evenementen app. Bezoekers en deelnemers blijven constant op de hoogte. Deel het programma of sprekersinfo en wijzigingen hierin zijn automatisch zichtbaar. Bezoekers ontvangen 10 minuten voordat een lezing begint een pushbericht en dit ontvangen ze zelfs wanneer ze niet in de app-omgeving zijn. Foto’s die tijdens het evenement gemaakt worden, komen direct in de app. De beleving van het evenement is op deze manier nog groter en ook nadien blijft de communicatie in stand. Ook voor sponsors is het inzetten van de app aantrekkelijk, omdat zij hierin terugkomen en acties en aanbiedingen kunnen promoten.

De netwerkfunctie

Netwerken voor, tijdens en na een event was nog nooit zo eenvoudig. Maak hiervoor gebruik van de unieke netwerkfunctie. Deelnemers loggen in met hun LinkedInaccount en zien wie de andere deelnemers zijn en wat hun vakgebied is. Vanuit de app chatten ze met elkaar en wisselen ze gegevens uit. De betrokkenheid van je bezoekers groeit meer en meer.

De mogelijkheden in de app voor congressen en evenementen:

  • Sprekers met biografieën
  • Plattegronden en routes
  • Datakoppelingen met Excel
  • Unieke netwerkfunctie
  • Pushberichten volgens schema

Nu de smartphone is ingeburgerd bij het grote publiek, wordt het voor evenementen ook steeds belangrijker om een mobile event app te lanceren. Ticketscript stelt organisatoren van evenementen nu in staat om dit op een kostenefficiënte manier te doen. Mocht je nog twijfelen of een mobile event app ook waardevol is voor jouw evenement, lees dan verder in de blog.

App Projecten
233
App downloads
420 K
Klanten
134

Apps voor iedereen

Voor iedere organisatie is het nu mogelijk om zijn eigen App te hebben. Ook voor organisaties met kleine budgetten heeft Appzmaker een passende oplossing. Met onze inzet en kennis zorgen we voor de optimale balans tussen technologie en budget. Appzmaker is uniek in de Benelux, we overtuigen je graag persoonlijk.

Ontwerp

Techniek

Ondersteuning

Hulp nodig met jouw app

Laten we samenwerken