Ga naar de inhoud
App mogelijkheden

Verlofdagen app

Alles over een Verlofdagen app

Verlof- en Verzuimdagen App

De verlofdagen app van Appzmaker is een gebruiksvriendelijk en flexibel verlofregistratiesysteem voor het registreren van o.a. vakantiedagen, snipperdagen, feestdagen, ADV-dagen, compensatie-uren (bijvoorbeeld overwerk), leeftijdsgebonden vrije dagen, etc.

Verlof- en Verzuimdagen App

Met de mobiele verlof- en verzuimdagen app heb je overal inzicht in de verlofdagen van jouw werknemers. De werknemer dient via de app zijn of haar verlofverzoeken in en kan saldi raadplegen. De werknemer ziet precies hoeveel vrije dagen en ADV-dagen er nog over zijn en ook tijd voor tijd wordt hierin geregistreerd. De supervisor handelt de verzoeken af op eenvoudige en snelle wijze. Ook correcties en compensaties zijn zo doorgevoerd in de verlofdagen app.

Houdt zicht op verzuim!

Met de verzuimmodule in de verlofdagen app is het registreren van verzuim inzichtelijk voor zowel de werknemer als de werkgever. Van een gewone ziektemelding tot partieel verzuim. Binnen de oplossing van Appzmaker houd je altijd zicht op het verzuim binnen jouw bedrijf..
Er zijn meerdere rapportages te generen met betrekking tot verlof en verzuim. Zie in één oogopslag op je scherm wie wanneer afwezig is of exporteer de gegevens naar Excel.

Appzmaker vindt de veiligheid van jouw data en jouw privacy erg belangrijk. Daarom slaan wij de gegevens versleuteld op, maken wij dagelijks verschillende back-ups en versturen wij de data via een gecertificeerd SSL-certificaat. Jouw data zijn maximaal beschermd. Wel zo’n veilig gevoel.

Neem jezelf en je medewerkers veel tijd en onduidelijkheid uit handen met de verlofdagen app van Appzmaker. Onzeverlof-en verzuimregistratieoplossing is erg eenvoudig, snel en simpel in gebruik. Zijn er toch problemen of specifieke vragen dan staat ons ervaren supportteam voor jou klaar. Zij helpen je graag verder, zodat de registratie op orde blijft en door kan gaan.

Interesse in deze snelle oplossing voor de registratie van verlof en verzuim?

App Projecten
233
App downloads
420 K
Klanten
134

Apps voor iedereen

Voor iedere organisatie is het nu mogelijk om zijn eigen App te hebben. Ook voor organisaties met kleine budgetten heeft Appzmaker een passende oplossing. Met onze inzet en kennis zorgen we voor de optimale balans tussen technologie en budget. Appzmaker is uniek in de Benelux, we overtuigen je graag persoonlijk.

Ontwerp

Techniek

Ondersteuning

Hulp nodig met jouw app

Laten we samenwerken