Ga naar de inhoud
App mogelijkheden

MKB App

Alles over een MKB App

De MKB app is de oplossing voor iedere ondernemer die meer omzet uit zijn bestaande klanten wil. Op welke manier bereik ik mijn klanten het beste? Hoe kan ik de klanten beter ondersteunen en informeren? De MKB App maakt het voor iedere MKB-onderneming mogelijk optimaal te communiceren met zijn klanten. De klantenbinding verbetert waardoor meer omzet en winst wordt behaald. De app voor het MKB is een unieke mogelijkheid om jouw organisatie professioneel te promoten. En tevens je klanten optimaal te ondersteunen. Daarbij is de MKB app het meest efficiënte marketing instrument en daarmee de beste investering die je ooit gedaan hebt.

MKB App

Met de MKB app is het voor iedere ondernemer mogelijk om een eigen app te realiseren. Het is bij uitstek het communicatiemiddel om jouw klanten nog beter op de hoogte te houden van alle activiteiten van jouw organisatie.

De MKB app is het grote succes van Appzmaker. Het team achter Appzmaker heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de software business, gewerkt voor en met de grote internationale bedrijven. Alle kennis en ervaring die in deze jaren is opgedaan is nu gebundeld in Appzmaker.
Appzmaker biedt nu de middelgrote en kleinere bedrijven (MKB) de mogelijkheid om goedkoop een oplossing te hebben die normaal alleen voor de grote bedrijven zijn weggelegd.
Je eigen app laten maken is niet moeilijk meer en kostbaar evenmin. Daar waar andere organisaties tienduizenden euro’s uitgeven maakt Appzmaker de app voor jouw bedrijf al vanaf € 39,- per maand.

Je haalt meer omzet uit je bestaande klanten en het is eenvoudiger om nieuwe klanten te werven 1 op de 5 mensen is in het bezit van een smartphone en het gebruik hiervan zal alleen maar toenemen. Als bedrijf kun je hier slim op inspelen met een eigen app.

Een greep uit de mogelijkheden voor jouw MKB app:

 • Fanwall, laat jouw klanten jouw bedrijf promoten
 • Fotogalerij van je bedrijf
 • Klantenkaart voor vaste klanten
 • Speciale aanbiedingen en acties
 • Activiteiten en events onder de aandacht brengen

De content beheer je zelf in het CMS (content management systeem). Met pushberichten breng je de gebruikers op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen of acties. Dit gaat automatisch en is al ver vooruit in te plannen.
Uiteraard maken we het design van jouw app geheel volgens jouw wens, dus geen standaard plaatjes of beperkingen. En ben je niet tevreden, wat je niet gaat gebeuren, is het mogelijk om de app te stoppen. Er zijn dus geen kleine lettertjes.

Wil je meer weten over de specifieke branchevoordelen, neem dan een kijkje bij een van de volgende branches:

 
10 Redenen voor MKB om een native app te hebben
  1. De mobiele markt groeit enorm
  2. apps geven een plezierige ervaring voor je klanten
  3. Google indexeert apps nu ook
  4. De app is het medium voor je top klanten
  5. Native apps converteren 30% beter dan web apps
  6. Klanten verwachten een app van je
  7. Succes verhalen van de pioneers zijn er voldoende
  8. Een eigen app biedt je een concurrentie voordeel
  9. Het gebruik van een app is te eenvoudig om te negeren
  10. Ondernemers zijn te veel gebonden aan de oude infrastructuur (klanten niet)
App Projecten
233
App downloads
420 K
Klanten
134

Apps voor iedereen

Voor iedere organisatie is het nu mogelijk om zijn eigen App te hebben. Ook voor organisaties met kleine budgetten heeft Appzmaker een passende oplossing. Met onze inzet en kennis zorgen we voor de optimale balans tussen technologie en budget. Appzmaker is uniek in de Benelux, we overtuigen je graag persoonlijk.

Ontwerp

Techniek

Ondersteuning

Hulp nodig met jouw app

Laten we samenwerken