Ga naar de inhoud
App mogelijkheden

Gemeente App

Alles over een Gemeente App

De gemeente app geeft informatie aantrekkelijk weer via mobiele telefoons en tablets. Speciaal voor de overheid, non-profitsector en zorg. Directe en professionele communicatie zonder hoge investeringen. Ideaal voor organisaties waar budgetten niet al te groot zijn.

Gemeente App

De gemeente app is speciaal ontwikkelt voor gemeentes die zelf de controle willen hebben op welke wijze hun burgers en bedrijven communiceren naar de gemeentelijke organisatie. De gemeente app is te integreren in de mid-office omgeving indien dit gewenst is, maar het is niet noodzakelijk.

Er zijn tal van openbare apps waar burgers hun meldingen naartoe sturen en waar je als gemeente totaal geen controle over hebt. Met de gemeente app is deze controle er wel. Alle meldingskanalen en informatie onder één dak zodat je iedere burger perfect van dienst kunt zijn. Op deze manier ontvangen ambtenaren geen e-mails en andere meldingen meer waar ze onnodig veel tijd aan moeten besteden. Burgers geven hun meldingen door via de gemeente app en als gemeente weet je exact waar deze terecht komen en hoe hiermee om te gaan. De verantwoordelijke personen of afdelingen worden direct voorzien van het bericht en de registratie vindt hierdoor nauwkeurig en gestructureerd plaats.

Deze gemeente app presenteert zich in de huisstijl van de gemeente. De gemeente plaatst een link op haar website die verwijst naar de juiste locatie in de app-store (Apple / Android). Hier kan de burger de app gratis downloaden en installeren. Ook is het mogelijk om de app met behulp van de unieke QR code te downloaden.

De mogelijkheden van een eigen Gemeente App:
• Burgers met één klik direct een afspraak laten maken via de App en dat 24 uur per dag
• De app gebruikers uitnodigen voor speciale events of activiteiten
• Inwoners belonen via speciale loyaliteitsprogramma’s
• De ondernemers mee laten werken en profiteren van de app door middel van advertenties en coupons.

Wanneer uw burgers hun meldingen via uw eigen gemeente app doorgeven, weet u exact waar deze terecht komen en hoe hier mee om te gaan. Hierdoor zal de registratie nauwkeurig en gestructureerd plaats vinden en worden de verantwoordelijke personen of afdelingen direct voorzien van het bericht.

 

Met uw eigen Gemeente App kunt u:

  • Burgers u met 1 klik direct een afspraak laten maken via de App 24, uur per dag
  • De app gebruikers uitnodigen voor speciale events of activiteiten
  • Uw inwoners belonen via speciale loyaliteitsprogramma’s
  • De ondernemers mee laten werken en profiteren van de app door middel van advertenties en coupons.

Non-profit organisaties

Met een non-profit app breng je jouw organisatie onder de juiste aandacht van sponsors en leden en hierdoor haal je optimale opbrengsten binnen. Nieuwkomers breng je eenvoudig op de hoogte van geldinzamelingsacties. De betrokkenheid bij jouw goede doel groeit en groeit.

Appzmaker draagt zijn steentje bij door speciale mogelijkheden te bieden voor non-profit organisaties.

• Voeg contacten toe met de mailinglistintegratie
• Focus op geldinzamelingevents
• Laat vrijwilligers weten op welke manier zij kunnen helpen
• Houd je activiteitenkalender actueel
• Zet je belangrijkste sponsors in de in-app spotlights
• Verhoog het aantal bezoekers naar je website en verhoog de donaties
• Synchroniseer alle social media, blog feeds, etc.

Als gemeente of organisatie toe aan de Gemeente App?

App Projecten
233
App downloads
420 K
Klanten
134

Apps voor iedereen

Voor iedere organisatie is het nu mogelijk om zijn eigen App te hebben. Ook voor organisaties met kleine budgetten heeft Appzmaker een passende oplossing. Met onze inzet en kennis zorgen we voor de optimale balans tussen technologie en budget. Appzmaker is uniek in de Benelux, we overtuigen je graag persoonlijk.

Ontwerp

Techniek

Ondersteuning

Hulp nodig met jouw app

Laten we samenwerken