Ga naar de inhoud
App mogelijkheden

Kapper App

Alles over een Kapper App

Klanten maken eenvoudig en snel online een afspraak bij jouw kapsalon met de kapper app. Deze afspraak wordt direct bevestigd en de klant ontvangt hiervan een e-mail. Ook annuleren en wijzigen van een reservering is mogelijk. De klant wordt herinnerd een dag voor de afspraak en bedankt na zijn bezoek via een email. Dit en vele andere functionaliteiten zijn als service aan te bieden aan je klanten. Dit alles zorgt voor meer omzet per klant en vaker terugkerende klanten.
De kapper app is de beste marketing investering voor je kapsalon die je ooit gedaan hebt.

Kapper App

Met jouw eigen kapper app heb je nog meer binding met je klanten waardoor je ze vaker in jouw stoel mag ontvangen. Op deze manier haal je meer omzet uit bestaande klanten en weten nieuwe klanten je sneller te vinden. Je hebt al een eigen website, maar nu iedere klant een smartphone heeft is een eigen app voor jou onmisbaar. Deze werkt op alle telefoons en tablets (iPhone, Android, Windows, HTML5).

De mogelijkheden van jouw kapper app:

  • Klanten met één klik direct een afspraak laten maken via de App en dat 24 uur per dag
  • Jouw klanten uitnodigen voor speciale events of activiteiten
  • Jouw beste klanten belonen via speciale loyaliteitsprogramma’s
  • Producten verkopen via de App (eventueel in combinatie met jouw webshop)
  • Jouw klanten jouw bedrijf laten promoten via berichten

Jouw klanten plannen heel eenvoudig online afspraken in via de kapper app. Ze zien precies welke tijden nog beschikbaar zijn en geven aan door wie ze geholpen willen worden. Het is zelfs mogelijk om aan te geven welke behandeling ze willen. De gemaakte afspraak is duidelijk terug te vinden in de app. Jouw klanten ontvangen enkele dagen voor de afspraak een herinnering. Het vergeten van de afspraak komt dus niet meer voor. Moet jouw klant de afspraak verzetten of annuleren dan komt deze tijd weer vrij in de app, zodat andere klanten deze alsnog kunnen invullen. Jouw stoel is altijd gevuld.

 

Nieuwste haartrends in de Kapper app

Ben je op cursus geweest en ben je weer op de hoogte van de nieuwste modellen en trends? Deel ze in de app met je klanten, zodat zij weer inspiratie hebben voor hun volgende kappersbezoek bij jou. Ook nieuwe haarproducten voeg je snel toe aan de app en jouw klanten hoeven hier niet op te wachten totdat ze bij jouw in de salon zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kapper app?

App Projecten
233
App downloads
420 K
Klanten
134

Apps voor iedereen

Voor iedere organisatie is het nu mogelijk om zijn eigen App te hebben. Ook voor organisaties met kleine budgetten heeft Appzmaker een passende oplossing. Met onze inzet en kennis zorgen we voor de optimale balans tussen technologie en budget. Appzmaker is uniek in de Benelux, we overtuigen je graag persoonlijk.

Ontwerp

Techniek

Ondersteuning

Hulp nodig met jouw app

Laten we samenwerken